Πλατανος
«Μέσω της ελευθερίας και μόνο μπορεί να υπάρξει επαρκής προετοιμασία για μια πιο πλήρη ελευθερία» – William Gladstone, λόγος για την Ελλάδα, 1850

Καινοτόμα επιχειρηματικότητα

Σαν μέρος του marketing των προϊόντων «υγιεινής διατροφής», που μπήκαν ορμητικά στην ζωή μας από την δεκαετία του ’80 καντεύθεν, δόθηκαν πολλές υποσχέσεις που μάλλον δεν τηρήθηκαν οι περισσότερες, για να μην πούμε καμία, περί υγείας, μακροζωίας, αδυνατίσματος και καλύτερου σεξ. Εν έτει 2013 όμως, καινοτόμοι πωλητές προχώρησαν την λογική του πράγματος ένα βήμα παραπέρα, σκεπτόμενοι ότι εάν ένα προϊόν υγιεινής διατροφής δεν μπορεί να τηρήσει τις υποσχέσεις του, θα φταίει ότι δεν είναι αρκετά κοντά στην φύση όσο πρέπει.  Αν, συνεχίζει ο τρόπος σκέψης αυτός, ο κόσμος μέχρι τώρα στρεφόταν απλά σε βιολογικά προϊόντα, όπως φρούτα και λαχανικά, και αυτό είναι καλό, πόσο καλύτερο θα ήταν αν έτρωγε απευθείας σανό από το χωράφι; Έτσι λοιπόν, ήρθε η καθαρή χλωροφύλλη ως συμπλήρωμα διατροφής.

Και πηγή αυτής; Η αλφάλφα. Αλλά, έχει ελληνικό όνομα η αλφάλφα; Φυσικά, και λέγεται μηδική η εδώδιμη, ή κοινώς…τριφύλλι.

Ένα απλό γκούγκλιασμα πείθει και τον πλέον δύσπιστο. Στην υγεία σας λοιπόν, φίλοι καταναλωτές, και εύχομαι υγεία και μακροημέρευση.  Δεν ξέρω αν θα την αποκτήσετε τρώγοντας τριφύλλι, αλλά σίγουρα το να ζεις μια τέτοια ζωή, βασισμένη πάντα στις τελευταίες υγιεινοδιαιτητικές ντιρεκτίβες, θα φαινόταν στον οποιονδήποτε μια αιωνιότητα.

Advertisements

Χωρίς σχόλια to “Καινοτόμα επιχειρηματικότητα”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: